Azonosítás
Hallgatói kód:

Jelszó: 

Jogi nyilatkozat
  • A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Master of Business Administration (BME MBA) weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.
     
  • A BME MBA előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A BME MBA azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
     
  • A BME MBA fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A BME MBA nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
     
  • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a BME MBA azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a BME MBA-t.

 


© 2007 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem